Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

3 verschillende rubs voor barbecuevlees
Jeroen Hazebroek maakt 3 verschillende rubs uit zijn kookboek 'Hete rook!"

Ingrediënten:
basisrub voor rood:
2 el zwarte peper
1 el grove zeezoutvlokken
2 el paprikapoeder
2 el rietsuiker

basisrub voor wit:
2 el versgemalen zwarte peper
2 el grove zeezoutvlokken
2 tl knoflookpoeder
2 el rietsuiker

Porkrub:
1 tl gemalen koriander
1 tl gemalen komijnzaad
1 tl laos

Kiprub:
1 tl gemalen foelie
1 tl gemberpoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl gemalen citroengras

Mediterrane rub:
Rozemarijn
tijm
salie
uienpoeder
selderij

Bereiding:
Basisrub:

  • Maak als eerst de basisrub.
  • Voeg hiervoor de zwarte peper, grove zeezoutvlokken en het rietsuiker samen.

Witte rub:
Maak als eerst de basisrub.

  • Voeg voor de witte rub knoflookpoeder toe.

Rode rub:

  • Maak als eerst de basisrub.
  • Voeg voor de rode rub de paprikapoeder toe.

Porkrub:

  • Maak als eerst de basisrub.
  • Voeg voor de porkrub de koriander, komijnzaad en laos toe.

Kip rub:

  • Maak als eerst de basisrub.
  • Voeg voor de kiprub foelie, citroengras, gember en wat knoflookpoeder toe.

Mediterrane rub:

  • Maak als eerst de basisrub.
  • Voeg voor de mediterrane rub rozemarijn, tijm, salie, uienpoeder en selderij toe.
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.