Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Koffie met frambozenroom

Voor een paar kopjes:  

Ingrediënten:

1 kop koffie of dubbele espresso per persoon

80 g frambozen, vers of ontdooid uit de vriezer

40 g suiker

100 ml slagroom

1 stukje Lonka Soft Nougat pinda’s met pure chocolade, in kleine stukjes

2 verse frambozen voor garnering  

 

Bereiding:

Als je diepvriesframbozen gebruikt, laat deze dan ontdooien. Prak ze met een vork kapot. Klop de slagroom met de suiker lobbig. Spatel hier voorzichtig de geprakte frambozen doorheen. Spatel niet te lang door, zodat er ‘swirls’ roze frambozenmoes ontstaan. Zet een kopje koffie of twee espresso’s en verdeel hier een schep frambozenroom op. Maak af met kleine stukjes Soft Nougat met pinda’s en pure chocolade en nog wat frambozen.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.