Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Gekonfijte tomaten
Heerlijke gekonfijte tomaten maak je zo!

Ingrediënten: 
500 g rijpe romatomaten (als er andere tomaten naar je lonken, neem die) 
2 teentjes knoflook, gepeld
2 laurierblaadjes 
1 el zwarte peperkorrels 
1 takje rozemarijn 
2 takjes tijm 
250 ml olijfolie (geen dure, wel lekkere)

Bereiding: 
Verwarm de oven voor tot 150 °C. 
Halveer de tomaten en schep ze leeg met een kleine lepel. Doe de tomaten met alle andere ingrediënten in een kleine ovenschaal, zodat de tomaten onderstaan. Voeg desnoods meer olie toe. Konfijt de tomaten 1 uur in de oven. Laat het daarna afkoelen en giet met olie en al in een weckpot en zorg dat de tomaten onderstaan. 

Bestel het boek Vet van Bas Robben hier! 

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved