Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Salted London Fog
Een verrassende thee voor met pasen.

Op basis voor één persoon. (De bereiding van de salted london fog is te zien vanaf minuut 02:38)

Ingrediënten:
1 theezakje Earl Grey thee
250 ml gekookt water
250 ml volle melk
2 tl vanillesiroop (zelfgemaakt, of kopen)
1 snufje fleur de sel of grof zeezout  
Lonka fudge caramel sea salt

Bereiding vanillesiroop:
250 ml water
250 g suiker
1 vanillestokje

Bereiding vanillesiroop:
Breng de suiker samen met het water in een pannetje aan de kook. Laat op laag vuur inkoken tot de suiker is opgelost. Laat de siroop afkoelen en indikken. Halveer de vanillestokjes over de lengte en stop deze in een afsluitbare fles, bijvoorbeeld een lege fles appelsap. Giet de siroop over het vanillestokje. Hoe langer je dit laat staan, hoe sterker de vanillesmaak.  

Bereiding London Fog:
Laat de Earl grey minimaal 5 tot maximaal 10 minuten trekken in het gekookte water. Klop ondertussen de melk op. Giet de thee in een glas en voeg de vanillesiroop toe. Roer goed door elkaar. Maak af met het melkschuim en een snufje fleur de sel of grof zeezout. Serveer met Lonka fudge caramel sea salt.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved