Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Rozenthee om mama op te fleuren

Rozensiroop:

400 g suiker

240 ml water

1 el gedroogde eetbare rozenblaadjes  

1 zakje thee met een rode kleur (zoals bosvruchtenthee)

125 ml volle melk Gedroogde rozenblaadjes

Voor erbij: 1 stukje Lonka Soft Nougat pinda’s en vruchten  

Bereiding: Vijzel een handje rozenblaadjes fijn met een vijzel tot poeder. Zet even apart voor de garnering. Verwarm het water met de suiker in een steelpan op laag vuur, tot de suiker is opgelost. Zet het vuur uit, doe de meeste gevijzelde rozenblaadjes erbij en laat enkele minuten in het suikerwater trekken. Zeef vervolgens de blaadjes uit de siroop en vang de siroop op in een afsluitbare, schone fles. Verdeel een bodempje van de siroop in je glas en schenk hier kokend water bij. Voeg het theezakje toe en laat de thee zo’n vijf minuten trekken. Klop de melk op met een melkschuimer en verdeel het schuim over de thee. Garneer met gemalen rozenblaadjes. Lekker met Lonka Soft Nougat met pinda’s en vruchten.

Bestel bij

Voeg gemakkelijk de ingrediënten die je nodig hebt toe aan je Jumbo online winkelmandje.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.