Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Aspergetagliatelle met krokante parmaham
Het witte goud in combinatie met pasta is genieten!

Ingrediënten 
350 g witte asperges, geschild, onderkant verwijdert
350 g groene asperges, onderkant verwijdert
80 g parmaham
350 g verse tagliatelle
4 eieren, alleen de dooier
1 bosje bladpeterselie, fijngesneden
50 g boter, in kleine blokjes, op kamertemperatuur
50 g Parmezaanse kaas, geraspt  

Extra nodig: bakpapier, dunschiller

Bereiding 
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de witte en groene asperges met een dunschiller in linten. Leg de parmaham op een bakplaat bekleed met bakpapier. Schuif in de oven en bak circa 6-8 minuten tot parmaham krokant is.

Breng een pan water met zout aan de kook en kook de tagliatelle beetgaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Hou een flinke soeplepel van het kookvocht apart. Voeg de laatste minuut de aspergelinten toe.

Kluts de eidooiers met de peterselie, boter en een snuf zout en peper in een grote kom. Roer de tagliatelle en aspergelinten er doorheen en dien direct op. Als het te droog is, voeg je het kookvocht toe. Serveer met de krokante parmaham en de geraspte Parmezaanse kaas.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.