Rust is een must

Jaarlijks krijgt bijna twintig procent van alle volwassenen te maken met prikkelbare, neerslachtige of onrustige gevoelens door periodes van stress. Marcel legt vandaag uit hoe we ervoor zorgen dat we in de drukte van het dagelijks leven tóch emotioneel in balans kunnen blijven!

Onrustpassiflora-rustgevend-emotionele-balans-30kopie
Innerlijke onrust en stressvolle situaties kunnen invloed hebben op onze prestaties. Een beetje spanning is niet erg – bij de meeste mensen helpt dit zelfs om beter te kunnen presteren. Maar voor sommige mensen leiden periodes van onrust of spanning tot emotionele verschijnselen. Deze mensen snauwen van zich af, hebben te maken met stemmingswisselingen en in sommige gevallen leidt het zelfs tot tranen…

Balans
Gelukkig zijn er ook manieren om emotioneel in balans te blijven. Dit kan door af en toe je welverdiende rust te pakken, maar ook door bijvoorbeeld Passiflora Rustgevend Emotionele Balans van A.Vogel als extra ondersteuning te gebruiken. Dit natuurlijke middel bevat een krachtige combinatie van planten die bekend staan om hun rustgevende invloed (1). Het ondersteunt bij innerlijke onrust en stemmingswisselingen (2,3), helpt bij het behoud van geestelijke balans (4), geeft extra energie bij vermoeidheid (4) en helpt evenwichtig te blijven (5).

1) Passiebloem, 2) Citroenmelisse, 3) Valeriaan, 4) Magnesium, 5) Zink