SIMPEL - Yotam Ottolenghi
Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.
Happy Foods - Bettina Campolucci Bordi
Bettina’s filosofie is eenvoudig: eten moet ons gelukkig maken. En dat is precies wat er gebeurt als je van bijvoorbeeld de stevige boekweitwafels, heerlijke Koreaanse pannenkoeken, smakelijke snelle curry of zoete hazelnootballetjes.
Hartstikke mediterraan - Annemieke Jansen & Janine Jansen
Wat is nou écht gezond? En hoe maak je gezond koken leuk en lekker, zonder complexe recepten met dure of moeilijk te verkrijgen ingrediënten? Hartstikke mediterraan laat zien hoe je prettig en fit kunt leven, genietend van zalige gerechten. Die zijn afkomstig uit de mediterrane keuken. De eenvoud en geweldige smaken van dit 'dieet' zorgen ervoor dat iedereen het goed kan volhouden.
Boekentips van Susan Smit 12 t/m 16 november