Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Broodje bal deluxe met salade
Een lekker broodje bal en een botersalade met komkommer, paprika, tomaat, augurk en Amsterdamse uitjes.

Ingrediënten:
1 kg g half-om-half gehakt
Peper en zout, naar smaak
Knoflook
Paneermeel
Komijn
Koriander poeder
1 ei
32 plakjes ontbijtspek
20 plakjes cheddar
1 groot stuk verse cheddar 
Zonnebloemolie   

2 kroppen Botersla
1 bakje tasty tom tomaten
1 biologische komkommer
1 rode biologische paprika 
1 pot augurk
Grove mosterd 
1 bak Volle biologische yoghurt 
1 pot Hellmans Mayonaise 
Grand Mere Meersgranen
Amsterdamse uitjes   

Bereiding: 
Maak het gehakt aan met een beetje peper en zout. Breng eventueel nog op smaak met wat komijn en gemalen koriander. Doe er wat paneermeel en een ei bij en kneed.

De plakjes ontbijtspek overlappend als een ster op de werkbank leggen. Hierop dun het gehakt uitduwen met in het midden de cheddar, dit weer afdekken met gehakt, zodat de cheddar niet meer te zien is. De plakjes nu om het gehakt heen vouwen, zodat alles mooi verpakt is en er een bal vormt.

Bak de ballen op matig vuur in een koekenpan met zonnebloemolie rondom bruin en gaar, ongeveer 12 minuten.

Gaar verder in de oven. 

Serveer met een botersalade met komkommer, paprika, tomaat, augurk en Amsterdamse uitjes.  

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved