Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Chocoladeletters
Versier je eigen chocoladeletters met de tips van Hidde! Leuk voor bij de surprise.

Ingrediënten
500 g chocolade
50 g koffiemelk

Bereiding
Smelt de chocolade met de koffiemelk au bain-marie tot het helemaal is gesmolten en gemengd. Laat het mengsel 2 uur opstijven in de koelkast. Doe de ganache in een spuitzak en versier je chocoladeletter met alle versiersels die je kan vinden, denk bijvoorbeeld aan kruidnootjes, schuimpjes, noten of gedroogd fruit!

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.