Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Courgetti met tahinsaus
Spaghetti van courgette met tahinsaus van Esther Erwteman!

Ingrediënten noedels: 2 courgettes 300 gram boerenkool Ingrediënten tahin saus: 1 eetlepel olijfolie 5 eetlepels GOEDE techina 2 eetlepels citroensap 1 teentje knoflook 2 theelepels honing 3 theelepels sojasaus 100-200 ml water zout en peper naar smaak Ingrediënten topping: 100 gram verse basilicum 100 gram verse pijnboompitten beetje rode peper in dunne ringen Bereiding:

  • Maak lange slierten van de courgette, gebruik hiervoor de spiralizer of een snijmachine waarmee je de courgette julienne kan snijden.
  • Doe een beetje olijfolie in de pan en laat deze heel heet worden.
  • Roerbak de boerenkool heel kort.
  • Zet beide ingrediënten weg.
  • Doe alle ingrediënten voor de saus in de keukenmachine en voeg kruiden en water toe tot je smaak naar wens hebt.
  • De courgette noedels neem nog veel van de smaak over dus het mag een zeer kruidige saus worden.
  • Meng de courgette en de boerenkool en voeg de saus toe.
  • Niet alle saus met net genoeg zodat alle groenten bedekt zijn.
  • Rooster de pijnboompitjes en hak de kruiden fijn.
  • Doe in een mooie schaal en doe de rest van de ingrediënten eroverheen.
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.