Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Courgetti met tahinsaus
Spaghetti van courgette met tahinsaus van Esther Erwteman!

Ingrediënten noedels: 2 courgettes 300 gram boerenkool Ingrediënten tahin saus: 1 eetlepel olijfolie 5 eetlepels GOEDE techina 2 eetlepels citroensap 1 teentje knoflook 2 theelepels honing 3 theelepels sojasaus 100-200 ml water zout en peper naar smaak Ingrediënten topping: 100 gram verse basilicum 100 gram verse pijnboompitten beetje rode peper in dunne ringen Bereiding:

  • Maak lange slierten van de courgette, gebruik hiervoor de spiralizer of een snijmachine waarmee je de courgette julienne kan snijden.
  • Doe een beetje olijfolie in de pan en laat deze heel heet worden.
  • Roerbak de boerenkool heel kort.
  • Zet beide ingrediënten weg.
  • Doe alle ingrediënten voor de saus in de keukenmachine en voeg kruiden en water toe tot je smaak naar wens hebt.
  • De courgette noedels neem nog veel van de smaak over dus het mag een zeer kruidige saus worden.
  • Meng de courgette en de boerenkool en voeg de saus toe.
  • Niet alle saus met net genoeg zodat alle groenten bedekt zijn.
  • Rooster de pijnboompitjes en hak de kruiden fijn.
  • Doe in een mooie schaal en doe de rest van de ingrediënten eroverheen.
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved