Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Spaghetti met tonijn en tomaten
Roberta's specialiteit: pasta!

Ingrediënten:
350 g gedroogde spaghetti
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 ui, fijngesneden
1 tl kaneelpoeder
1 steranijs
1 bosje basilicum, steeltjes fijngesneden en blaadjes
800 g gepelde St Marzano tomaten uit blik
320 g tonijn op olijfolie, uitgelekt
50 g Parmezaanse kaas, geraspt
olijfolie extra vergine
zout en peper

Bereiding:
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook, ui het kaneelpoeder, de steranijs en basilicumsteeltjes circa 8 minuten op laag vuur. Voeg de tomaten toe en verwarm de saus circa 30 minuten. Voeg de laatste 5 minuten de uitgelekte tonijn toe. Breng op smaak met zout en peper. Breng een pan water met zout aan de kook en kook de spaghetti beetgaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwijder de steranijs uit de saus. Roer de spaghetti oor de saus en besprenkel met olijfolie. Garneer de spaghetti met basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.