Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Bietencarpaccio met gegrilde skrei en appel
Een goed begin voor het diner!

Ingredienten:
6 grote rode gekookte bieten in dunne plakjes
4 elstar appels in dunne plakjes
1 dl. Aceto balsamico
beetje olijfolie
extra virgin
2 eetlepels ketjap
150 gram roquefort(of peccorino)
4 eetlepels hazelnoten geroosterd en gevliesd
4 stukken skrei filet van 150 gram per stuk
pirri pirri kruiden
8 plakken rook spek
bos dille

Bereiding:
Schaaf eerst de appel in dunne plakken met schil en al, zodat je mooie rondjes krijgt. Leg ze onder water zodat ze niet verkleuren. Schaaf nu de bietjes in dunne plakjes. Rooster het spek op wat bakpapier goudbruin in 8 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden laat afkoelen.verdeel de bieten met appel op bord om en om dakpansgewijs in een rondje. Bestrooi met peper, en besprenkel met de ketjap, de aceto, wat olijfolie, en bestrooi met fijn gebrokkelde roquefort en gekneusde geroosterde walnoten. Grill dan de vis die je met zout, peper, en pirri pirri kruiden hebt bestrooid. Gaar op een grill plaat en leg deze midden op de carpaccio. Maak af met de rookspek en dille

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved