Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Le mousse au chocolat pour toi
Janneke maakt een simpele chocolademousse voor 1 persoon.

Ingrediënten:
50 g pure (70%) chocolade, in stukjes
100 ml slagroom
Als je wilt: poedersuiker  

Bereiding:
Doe de chocolade in een kommetje en laat 20-30 seconden smelten in de magnetron. Als je geen magnetron hebt, kun je het kommetje ook boven een pan met kokend water hangen (au bain-marie). Klop de slagroom bijna stijf en spatel er de gesmolten chocolade door. Voeg eventueel wat poedersuiker toe. Je kunt meteen aanvallen of de mousse nog een uurtje op laten stijven in de koelkast.

Solo Food is hier te bestellen!

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.