Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

De Hulk-maaltijdsalade
Rico Verhoeven is de te gast en we maken speciaal voor hem een voedzame maaltijd

Ingrediënten:

Maaltijdsalade:
4 kakelverse eieren
1 blik linzen
4 kalkoenhaasjes
½ el komijnpoeder
½ el korianderpoeder
200 g Edamame boontjes
200 g babyspinazie
1 venkel  

Dressing:
2 el zeewierpoeder
2 el gladde mosterd
1 el honing
1 el witte balsamicoazijn
4 el olijfolie
Peper en zout

Bereiding: 
Spoel de linzen af onder koud water en laat uitlekken. Kook de eieren zacht in 5-6 minuten. Breng de kalkoen op smaak met komijnpoeder, korianderpoeder en peper en zout. Grill de kalkoen 5 minuten per kant in een grillpan. Schaaf ondertussen de venkel fijn met een microplane of kaasschaaf.

Meng de ingrediënten voor de dressing bij elkaar. Klop het zeewierpoeder met een garde door de dressing of mix met een staafmixer.

Hussel de babyspinazie, venkel, linzen en edamame door elkaar met de dressing. Snijd de gegrilde kalkoen in reepjes en leg op de salade. Maak af met een zacht gekookt eitje.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved