Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Gelebietjessalade met hazelnoten
Een kleurrijke salade van Karin Luiten.

Karin Luiten kookt de hele week voor ons uit haar boek De Vrolijke Tafel.

Ingrediënten:
2 gele bietjes(rauw)
25 g hazelnoten
3 eetl olijfolie extra vergine
Kneep vers citroensap
Paar takjes platte peterselie
Zout & peper uit de molen
Evt. wat eetbare bloemetjes  

Bereiding:
Schil de bietjes met een dunschiller, snij met een scherp mes in flinterdunne plakken.

Leg dakpansgewijs op een grote platte schaal, à la carpaccio. Sprenkel er olie en citroensap over.

Rooster de hazelnoten goudbruin in een koekenpan met een drupje olie. Laat afkoelen en hak grof. Strooi, samen met de blaadjes peterselie over de bietjes.

Bestrooi met zout en peper. Strooi er als je hebt nog wat bloemetjes over.  

De Vrolijke Tafel van Karin Luiten is hier te bestellen

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.