Kom vagina’s kleien!

Geef je op voor een unieke en exclusieve workshop vagina’s kleien bij Koffietijd!

Na het succes van vorig jaar, waarin we het taboe doorbraken en openlijk praatten over de vagina, vindt van 1 tot en met 5 mei 2017 opnieuw de Koffietijd Down-Underweek plaats. Dit jaar gaan we Down-Deeper!

We praten deze week vol lof over onze vagina’s en zoeken uit hoe goed we haar eigenlijk kennen. Weet jij bijvoorbeeld hoe jouw vagina eruit ziet? En is dat de perfecte vagina? Of bestaat er geen perfecte?

Op woensdag 26 april trappen we de Down-Deeperweek af in de tuin van Koffietijd met een unieke en exclusieve workshop. Tussen 11:00 uur en 14:00 uur gaan we met een groep vrouwen, onder leiding van kunstenares Judith Wiersema, vagina’s kleien en praten over de verschillen en overeenkomsten tussen onze vagina’s. Uiteindelijk vormen alle gekleide vagina’s bij elkaar één uniek kunstwerk! Geen één vagina is gelijk en dat maakt iedere vagina bijzonder!

1266576_670164042996853_279968390_oOver de kunstenares
Judith Wiersema is bekend geworden door haar sensuele beelden van met name vrouwelijke vormen. Haar werk weerspiegelt haar eigen emoties en drijfveren in het leven en is veelal gemaakt van steen, hout of klei. Door de vorm in brons of aluminium te transformeren, krijgt Judith’s werk een prachtige eigentijdse uitstraling. Ze heeft geëxposeerd in binnen- en buitenland en haar beelden hebben al in diverse musea gestaan. Judith’s werk is in drie woorden: spannend, gedurfd en tijdloos!

Wil jij deelnemen aan dit exclusieve Koffietijdspektakel én ben je woensdag 26 april van 11:00 uur tot 14:00 uur beschikbaar? Klik dan snel hier om je aan te melden. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!