Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Dutch Baby
Een luchtige pannenkoek uit Amerika

Voor 2 personen  

Ingrediënten
50 gram suiker
0.5 citroen, fijn geraspt
3 grote eieren, op kamertemperatuur
150 ml volle melk
0.5 tl vanille-extract
75 gram bloem
50 gram boter
rood fruit  

Bereiding
Zet een ovenvaste koekenpan in het midden van de oven en verwarm de oven voor op 225 graden.
Meng de suiker met de citroenrasp in een klein kommetje tot citroensuiker.
Klop de eieren met de melk, de vanille en een snuf zout in de blender tot een glad beslag. Klop de bloem op het laatst erdoor.
Open de oven en laat de boter in de hete pan glijden. De boter zal direct smelten, dus zwenk de pan op en neer (draag ovenwanten!) om de boter gelijkmatig te verdelen.
Giet direct al het beslag in de gloeiendhete pan en sluit de oven. Bak de Dutch Baby ongeveer 18-20 minuten tot hij mooi “opgepoft” en gaar is.
Serveer hem met de zelfgemaakte citroensuiker en rood fruit.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.