Mexicaanse pastasalade met vis

Mexicaanse pastasalade met vis

Geef jouw stem!

Menugang: Hoofdgerecht |  Keuken: Mexicaans |  Bereidingstijd: 20-30 min |  Aantal personen: 4

Caspar maakt er deze week een feestje van. Hij maakt een heerlijke salade met edamame pasta en avocado. Daarnaast grilt hij ook nog een visje op de barbecue.

Heb jij dit gerecht van Caspar gemaakt? Gebruik #KokenMetCaspar op Instagram! Meer Mexicaanse gerechten? Klik hier. Alle andere recepten van Caspar vind je hier.

 

Ingrediënten

4 roodbaarsfilets à 125 g
6 el olijfolie
2 tl picadillo kruiden
1 bosje bosui, in ringen
2 tomaten, in kleine blokjes
1/2 flesje Mexicaans bier
Sap van 4 limoenen
1 el palmsuiker
1 el gehakte chipotle pepers
4 tenen knoflook, dun gesneden
2 el geroosterde amandelen, in dunne plakjes
1 bos verse koriander, gehakt

voor de salade:
200 g glutenvrije edamame pasta
1 avocado, in plakjes
125 g rucola
2 rode uien, in ringen
2 tomaten, in partjes
1 mango, in plakjes
2 el ketchup
4 el sushisu

Bereidingswijze

  • Wrijf de filets in met olijfolie en de picadillo kruiden.
  • Grill ze kort aan de vleeskant.
  • Leg vervolgens een stukje bakpapier op de velkant en schep de filets in een ovenschaal.
  • Laat ze hierin gaar worden onder de barbecue in 3 tot 5 minuten.
  • Fruit de bosui aan in een pannetje en voeg als deze begint te kleuren de tomaten, het bier, het limoensap ,de suiker, en de chipotle pepers toe.
  • Laat dit zachtjes 10 minuten pruttelen.
  • Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar.
  • Meng de rest van de ingrediënten voor de salade door de pasta.
  • Verdeel dit over vier diepe borden.
  • Leg de vis hierop en schep de saus over de vis.
  • Maak af met de koriander en de amandelen.

Gerelateerde recepten

koffietijd_439x153
banner bgl  zomer 2017
Koffietijd_439x153_v1

Zoek een uitzending

Sorteer op programma fragment

Terug naar boven