Rijstnoedels met gemarineerde ribkarbonade

Rijstnoedels met gemarineerde ribkarbonade

Geef jouw stem!

Menugang: Hoofdgerecht |  Keuken: Oosters |  Bereidingstijd: 30-60 min |  Aantal personen: 4

Caspar maakt weer een heerlijk gerecht! Hij waant zich vandaag in de oosterse keuken.

Heb jij dit gerecht van Caspar gemaakt? Gebruik #KokenMetCaspar op Instagram! Meer gerechten met noedels? Klik hier. Alle andere recepten van Caspar vind je hier.

 

Ingrediënten

2 el ketchup
2 el sushi su
1 teen knoflook, gehakt
1 tl gember, geraspt
2 el hoisin saus
4 ribkarbonades
1 ui, in halve ringen
1 teen knoflook, gehakt
½ ananas in blokjes
2 courgettes, in plakken
3 tomaten in blokjes
½ tl kurkuma
150 gr rijstnoedels dun gekookt en koud gespoeld
3 takjes koriander, gehakt

Bereidingswijze

  • Meng de ketchup, sushi su, knoflook, gember en de hoisin goed door elkaar, dit vormt de marinade.
  • Leg de karbonades in de marinade en laat 20 minuten staan.
  • Verwarm de oven op de grillstand.
  • Grill vervolgens de karbonades in 15 minuten gaar.
  • Fruit ondertussen de ui, knoflook, ananas en courgette in wat arachideolie.
  • Voeg de tomaten en de kurkuma toe als ze beginnen te kleuren.
  • Laat het geheel 3 minuten stoven.
  • Voeg dan de noedels toe en bak nog 3 minuten mee.
  • Verdeel de noedels over 4 borden en leg daar de karbonades op.
  • Maak dit gerecht af met wat koriander.

Gerelateerde recepten

NPL - Straatprijs banner
banner bgl  zomer 2017
VL- Banner

Zoek een uitzending

Sorteer op programma fragment

Terug naar boven