13 november | Koffietijd

Lucas & Welmoed (Instagram)_circle
We blikten terug op het nieuws van het weekend én keken we vooruit naar de komende week. Deze week deden we dat met Lucas van de Meerendonk en Welmoed Sijtsma van het Jeugdjournaal. Welk interview/artikel uit het weekend was hen bijgebleven? We bespraken daarnaast ook hun dagelijkse werk bij het Jeugdjournaal. Wat komt er allemaal kijken bij het maken van televisie voor kinderen?

Simone van der Vlug_circle
Simone van der Vlugt kwam praten over haar nieuwste boek De doorbraak én ze had een primeur! Er komt namelijk een tv-serie, met de naam Loïs, naar aanleiding van een trilogie boeken die Simone heeft geschreven over het personage Loïs. Verder hadden Pernille en Vivian het met Simone over haar privéleven. Hoe gaat het met haar?

Suzan & Freek (Instagram)_circle
Suzan & Freek
is een muzikaal stel dat liedjes covert uit vrijwel elk genre op een volledige eigen wijze en in akoestische setting. Wekelijks plaatsen ze een nieuwe cover op hun Facebookpagina in de rubriek De Minuut. Naast deze rubriek hebben ze covers opgenomen met onder anderen MAAN, Matt Simons en Paskal Jakobsen (Bløf).