14 november | Koffietijd

Michael de Roos (Instagram)_circle
Patrick is nog even op vakantie, dus vandaag nam acteur Michael de Roos het stokje van hem over en vertelde hij ons alles over dé series van dit seizoen. Michael volgde zelf de toneelopleiding in New York en is daardoor te zien in vele internationale producties. Welke series mogen volgens Michael niet op onze watchlist ontbreken?

Foto: Instagram


Thomas Acda (Edwin Smulders)_circle

De laatste tijd is Thomas Acda niet alleen druk geweest met de musical Fiddler on the Roof, waarin hij de hoofdrol speelt, maar ook met de film Oh Baby, die hij geregisseerd heeft. Vorige week donderdag ging de film in prèmiere. Loretta had een héél bijzonder cadeau voor Thomas!

Foto: Edwin Smulders

Francine Oomen (Facebook)_circle
In april 2017 verscheen het boek Oomen stroomt over van Francine Oomen, dat insloeg als een bom: het boek kwam binnen op nummer twee in de Bestseller 60. De vraag die veelvuldig langskwam van lezers, was hoe zij zelf zo’n persoonlijk verslag van hun “overstroming” konden maken. Francine heeft daarom een werkboek/logboek gemaakt waarin je jouw persoonlijke verslag kan schrijven. In Koffietijd kwam Francine meer vertellen over dit nieuwe boek.

Foto: Facebook

IMG_7163

De tekeningen van Brenda en Elly.