Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Geroosterde knolselderij van Caspar
Caspar kookt weer voor ons!

Ingrediënten:
halve pompoen, fijn gesneden
2 peren met schil in partjes gesneden
½ knolselderij, geschild en in repen gesneden
wat rozemarijn
1 ui in halve ringen
50 g boter
300 gr freekeh
Olijfolie
zout en peper

Werkwijze:

  • Meng de partjes peer met de knolselderij, pompoen, wat rozemarijn, de ui, olijfolie en wat zout en peper.
  • Rooster in een voorverwarmde oven van 190 graden de groenten voor 25 tot 30 minuten.
  • Kook de freekeh volgens gebruiksaanwijzingen serveer bij de gegrilde groenten.
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.