Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Gepofte wortel met loof, pittige Chinese kool en oesterzwammen
Zelfs de loof van de wortel kun je eten en dat is overheerlijk! Haal het maximale uit je ingrediƫnten.

Ingrediënten
8 bospenen met loof
1 Chinese kool
3 tenen knoflook
1 rode peper
1 tl sambal
0.5 tl komijnpoeder
0.5 gerookt paprika poeder
2 cm verse gember
2 eetlepels hazelnoot
8 oesterzwammen
3 el wittewijn azijn
Bosje verse koriander
Zonnebloem olie
Zout, Peper  

Bereiding
Snijd loof van de wortel bewaar het loof. Halveer de wortels en halveer de knoflook, stop samen in ovenschaal en bestrooi met komijn, parikapoeder, 2 eetlepels zonnebloem olie, geraspte gember, zout en peper. Dek af met aluminium folie en zet in een voorverwarmde oven van 180 graden. Bak in ongeveer 50 minuten gaar.
Snijd de kool fijn samen met wortelloof en bak kort aan in zonnebloem olie. Blus af met de azijn en sambal. Bak de oesterzwammen kort aan en rooster de hazelnoten. Schep de wortelen op een bord, leg daar de kool op en maak af met oesterzwammen, gehakte hazelnoot en verse koriander.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.