Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Gevulde croissants
Bij een Moederdag ontbijt mogen croissantjes natuurlijk niet ontbreken en deze zijn extra speciaal, ze zijn namelijk gevuld met lekkere fudge en nougat! Ontzettend leuk om met kinderen te maken.

 Ingredienten
1 blikje kant-en-klaar croissantdeeg
16 blokjes nougat of fudge (per croissant 2 blokjes nougat of fudge)
1 ei, losgeklopt  

Bereiding
Verwarm de oven voor(180C)  en leg een bakplaat met daarop bakpapier klaar.   

Maak het blik croissantdeeg open volgens de aanwijzingen op de verpakking. En verdeel het deeg in 6 driehoeken.  
Snijd elk blokje fudge of nougat in ongeveer 6 kleine stukjes. Leg op elk plakje deeg aan de brede kant stukjes fudge of nougat, net wat je lekker vindt. Per croissant gebruik je 2 blokjes Lonka.  

Rol het stuk deeg als een croissant op en leg deze op de bakplaat. Bestrijk het croissantje met een beetje losgeklopt ei. Vul zo ook de andere stukken deeg.  

Bak de croissants 15 minuten af tot ze mooi knapperig en lichtbruin zijn. Serveer ze lekker warm! 

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.