Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Koffietijd challenges

Granola met fruit
Een heerlijk ontbijt!

Ingrediënten
500 g havervlokken
Rijstolie
35 g amandelen
35 g hazelnoten
35 g walnoten
50 g gebroken lijnzaad
25 g ahornsiroop
60 g notenpasta

Bereiding
Eventueel frambozen, bramen of appels, je kan al het fruit gebruiken waar je zin in hebt, en natuurlijk een granola Voor in de yoghurt (doet Annemieke) of gewoon zo (doet Janine). Nog lekkerder: over gebakken fruit.
Rooster de havervlokken. Meestal gebeurt dat in de oven, maar wij vinden de koekenpan fijner. Bak ze al roerende. In olie. Zijn ze te droog, doe er rustig een scheut olie bij. Zodra ze een beetje beginnen te kleuren mogen
de noten, het lijnzaad en de ahornsiroop erbij. Blijf roeren. Overigens kunt u natuurlijk ook andere noten nemen; we doen er altijd in wat er maar voorhanden is. Als het geheel lichtbruinig is haalt u het uit de pan en laat het afkoelen.
Bak het eventuele fruit in olie. Beweeg het fruit niet, laat eerst éénkant lekker bakken, en dan de andere kant.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.