Het vechtershart van Waldemar

Acteur en vriend van presentatrice Sophie Hilbrand, Waldemar Torenstra, vertelt ons vandaag alles over het tweede seizoen van Vechtershart. Zelf beschikt hij over een hart van goud. Dat liet hij zien tijdens zijn reis naar Irak voor Stichting Vluchteling

Vechtershart
We kennen Waldemar als acteur uit series als Vechtershart, Divorce, Grijpstra en de Gier en Lieve Lust. Tevens speelde hij in films als Ja Zuster, Nee Zuster, De Gelukkige Huisvrouw en Zomerhitte. Op 9 april is alweer het tweede seizoen van Vechtershart van start gegaan. Hierin speelt Waldemar de rol van kickbokskampioen Nick Roest. In het eerste seizoen zagen we hoe Nick na een gevangenisstraf zijn leven op de rails probeert te krijgen door het boksen weer op te pakken. Dit blijkt niet gemakkelijk aangezien zijn vader (Johan Leysen) en zijn ex (Imanuelle Grives) en hun kindje niets meer met hem te maken willen hebben.

Stichting Vluchteling
Waldemar maakte een bijzondere reis naar Irak. Dit deed hij samen met Stichting Vluchteling. Meer weten over zijn reis? Kijk om 10:00 uur naar Koffietijd of klik hier!