Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Hollandse groentesoep
Danna is terug en kookt met Maggi! Want wist jij dat 94% van onze kijkers wel eens kookt met een gemaksproduct?

Ingrediënten
1 blokje MAGGI Kippenbouillon Minder zout, meer kruiden
400 gram soepgroente
400 gram rundergehakt
1 ei
50 gram vermicelli
2 eetlepels paneermeel  

Bereiding
Meng het gehakt met het ei en paneermeel. Kruid het gehakt naar smaak en draai er kleine balletjes van.  
Doe 1,5 liter water met het bouillonblokje in een grote soeppan en breng aan de kook. Voeg de soepgroente en de gehaktballetjes toe en laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Voeg de vermicelli aan de soep toe en laat nog 10 minuten koken, eet smakelijk! 

Advertisement
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.