Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

IJskoude vlierbloesem espresso
Een spannende, fruitige en verfrissende smaak.

Ingrediënten:
1 espresso   
150 ml bruiswater
1 bodempje vlierbloesemsiroop
1 schijfje sinaasappel
1 stukje nougat pinda’s & fruit (of soft nougat caramel)

Bereiding:
Vul een longdrinkglas met ijsblokjes en schenk hier een laagje vlierbloesemsiroop in, gevolgd door het bruiswater. Giet de espresso langzaam over het bruiswater. Hierdoor blijft de espresso als een donkere wolk boven de espresso hangen. Serveer met een schijfje sinaasappel en een stukje nougat pinda’s & fruit. 

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.