Door De Ogen Van Sarina

Vandaag kijken we mee door de ogen van de 64-jarige Sarina Schlebaum. Zij zorgt sinds drie jaar voor de 96 jaar oude mevrouw Deurloo.

Sarina besteedt veel aandacht aan mevrouw Deurloo: “Ik ga uit mijn werk gezellig langs en dan kijk ik wat ik kan doen, bijvoorbeeld de was, boodschappen of koken. Tijdens het eten kom ik bij haar zitten en zorg ik dat ze het lekker opeet. Een beetje gezelligheid is heel belangrijk.”

De twee vrouwen hebben elkaar op een bijzonder manier ontmoet, namelijk bij het postagentschap! Mevrouw Deurloo kwam daar regelmatig langs, maar op een bepaald moment zag Sarina haar niet meer. Ze informeerde naar mevrouw Deurloo’s woning en belde aan. Ze werd binnengevraagd en kwam er toen achter dat de oudere vrouw naast haar ontbijt en warme maaltijd in de middag niets at. Dat wilde ze graag veranderen. Voldoende en gevarieerd eten is immers belangrijk.

Voor  de momenten dat Sarina twijfelt of mevrouw Deurloo voldoende en gevarieerd eet, is Kruidvat Aanvulling op voeding een goede uitkomst. Dit is een voedingssupplement dat aan de dagelijkse voeding toegevoegd kan worden, om zo extra voedingsstoffen als eiwitten, vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Mevrouw Deurloo is Sarina enorm dankbaar. “Ze doet alles voor me, het is zo’n lieverd.”

Benieuwd naar Sarina’s verhaal? Kijk om 17:00 uur naar 5 Uur Live!