Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Acties

Maak kans op het kookboek: De perfecte steak!
Wij mogen een kookboek van Marcus Polman weggeven!

Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen. 

Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood? 

Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes. Én, niet te vergeten: een apart hoofdstuk over die onafscheidelijke metgezel van de ware steak: de allerbeste friet. 

Kans maken op 'De perfecte steak'? Vul het onderstaand formulier in!

Specifieke Spelvoorwaarden

  • Deelname aan de prijsvraag is mogelijk van 10-01-2019 om 17:00 tot 014-01-2019 (hierna: "de Actieperiode")
  • De deelnemer maakt kans op de prijs door aan te geven waarom hij/zij de prijs wil winnen.
  • Om in aanmerking te komen voor het winnen van de prijs moet de deelnemer de gevraagde informatie op de website invullen
  • Aan het einde van de Actieperiode wordt/worden de winnaar(s) door de jury bepaald op basis van originaliteit
  • De winnaar wordt bekendgemaakt op de winnaarspagina op www.koffietijd.nl
  • De algemene spelvoorwaarden winacties Koffietijd zijn eveneens van toepassing 
  • Deze actie behoort tot 5 Uur Live



Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.