Vandaag in Koffietijd

We maken de maandag íets minder zwaar met een nieuwe aflevering van je favoriete ochtendprogramma! Om 10:00 uur zijn we er namelijk weer met een nieuwe Koffietijd vól gezelligheid, lekker eten en goede gesprekken. Wie er op de koffie komen? Je leest het hier!

Gijs Staverman en Buddy Vedder
Vanaf 30 april zijn Gijs en Buddy te zien bij It Takes 2! De heren klimmen het podium op en laten hun gouden keeltjes klinken. En dat terwijl de twee van huis uit helemaal geen zangers zijn… Vandaag komen ze langs met alle ins en outs over dit nieuwe avontuur!

Heb jij een leuke vraag voor Gijs en/of Buddy? Stel deze dan hier en maak kans op een Postcode Loterij koffer met hotelovernachting en diner voor twee!

Caroline Ligthart
Drie maanden na haar laatste chemokuur liep Caroline naar Santiago de Compostella. Daar ontmoette ze een Amerikaan die haar op het idee bracht om een boek te schrijven voor kinderen met kanker. Zo is het idee geboren om Waantje krijgt de knarser te schrijven. Caroline komt straks langs om alles over dit boek te vertellen! Wil jij alvast kans maken op Waantje krijgt de knarser? Wij mogen drie exemplaren weggeven! Klik hier om mee te doen aan de winactie.

Esther Erwteman
Esther Erwteman staat vandaag in de Koffietijdkeuken! Ze gaat aan de slag met een heerlijk recept… Wil je meer kookinspiratie? Klik dan hier voor Caspar’s recepten en deel je resultaat op Instagram via #KokenMetCaspar.

Urban Dancing
Bij cultuur denk je wellicht aan musea en schilderijen, maar hiphop en breakdancen hoort ook in dit rijtje thuis. Om 10:00 uur schuiven breakdanceleraar Raymon van het Jeugdcultuurfonds én Nederlands Kampioen breakdancen Lorenzo aan!  Zij houden ons op de hoogte over het verloop van het project The Floor is Yours.

Gehoorproblemen
Nu het voorjaar zich van zijn beste kant laat zien, trekken fietsers er massaal op uit. Waaronder veel 55-plussers. Eén op de drie van hen heeft gehoorproblemen, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. We praten er vandaag over met audicien Cindy Egging!.

Benieuwd geworden? We zijn er om 10:00 uur met een nieuwe Koffietijd!

Meer Koffietijd? Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter!
Koffietijd Logo Roze