Vandaag in Koffietijd

Het is weer tijd voor je favoriete ochtendprogramma! We zijn er weer met leuke gasten, gezellige gesprekken én livemuziek! Lees hieronder wie er vandaag bij ons aanschuiven… 

Ronald Giphart & Kluun
Schrijvers Ronald Giphart (Feyenoord) en Kluun (Ajax) hebben hun krachten gebundeld voor het voetbalboek Het eeuwige gezeik. We praten met de twee mannen over hun band, hun passie voor voetbal én natuurlijk dit bijzondere feelgood boek!

Antoinette Hertsenberg
Waarom komen 50-plussers die werkloos thuis zitten nauwelijks nog aan de bak?  Het is een vraag waar Antoinette Hertsenberg antwoord op probeert te vinden in een speciale Radar-Extra die vanavond te zien is. Nieuwsgierig? In Koffietijd licht Antoinette vast een tipje van de sluier op!

Heb jij een leuke vraag voor Antoinette? Stel deze dan hier en maak kans op een Postcode Loterij koffer met hotelovernachting en diner voor twee!

Zomerse leestips
Boekenwurmen opgelet! Leesfanaten Samantha en Judith komen langs om te praten over dé boeken voor de zomervakantie! Ben jij nog op zoek naar leestips? Kijk dan om 10:00 uur naar een nieuwe Koffietijd!

Koken met Estée
Vandaag staat gastkok Estée Strooker weer gezellig in de Koffietijdkeuken om een heerlijke maaltijd voor ons te bereiden! Wil je meer kookinspiratie? Klik dan hier voor Caspar’s recepten en deel je resultaat op Instagram via #KokenMetCaspar.

Haaien!
Veel mensen krijgen alleen al bij de gedachte aan haaien een benauwd gevoel. Echter, een veel schrikbarender gedachte is dat er jaarlijks honderd miljoen haaien worden gevangen voor hun vlees en vinnen. Haaienspecialist Carol schuift vandaag aan om hier álles over te vertellen!

Zomerse deuntjes
Om alvast in zomerse sferen te komen, nodigen we deze week een aantal frisse bandjes uit die het ultieme zomergevoel kunnen creëren. Vandaag is de beurt aan Indianah!

Knieënpraat!
Ongeveer 600.000 mensen in Nederland hebben een versleten knie, een probleem waar je niet mee kunt blijven lopen. Orthopedisch chirurg Robert Albers komt langs met Mark Dorlandt, om onder andere te vertellen over de zeer succesvolle operatie aan de knie van Mark én het belang van specialistische hulp.

Benieuwd geworden? We zijn er om 10:00 uur weer met een nieuwe Koffietijd!

Meer Koffietijd? Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter!
Koffietijd Logo Roze