Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Mokka ijskoffie met bevroren banaan  
De laatste zonnestralen meepakken met deze overheerlijke ijskoffie met fudge.

Ingrediënten
voor 1 glas
6 ijsklontjes
Dubbele espresso
150 ml melk
Halve bevroren banaan
50 ml kokosmelk (of gecondenseerde melk)
2 stuks Lonka Soft Fudge Caramel
Opgeklopte slagroom  

Bereiding
Bij dit recept is het belangrijk om een bevroren banaan in plakjes in de vriezer te hebben liggen. Je kunt hier heel goed een overrijpe banaan voor gebruiken en leg deze een dag van tevoren in de vriezer. Zet een dubbele espresso en laat deze afkoelen in de koelkast. Laat de Lonka Soft Fudge Caramel in een pannetje smelten. Meng de ijsklontjes, espresso, melk, suiker en banaan in de blender tot een mooi glad resultaat. Schenk in een groot glas en giet de gesmolten fudge erbij. Schep de opgeklopte slagroom er bovenop. Rasp nog wat fudge over de koffie als garnering.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.