Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Mosselpannetje met venkel en bonen van Hugo Kennis
Hugo Kennis, inmiddels een 'kennis' van Koffietijd, is onze groenteman vandaag!
Hugo Kennis, inmiddels een 'kennis' van Koffietijd, is onze groenteman vandaag. Hij is het gezicht van het nieuwe RTL4 programma Groene Handen, dat afgelopen zondag van start ging. Waarmee gaat hij ons vandaag verblijden? Ingrediënten: - 1 venkelknol, in dunne plakken (bewaar het groen) - 3 tenen knoflook, fijngesneden - 1 bosje bosui, in schuine ringen - paar takjes tijm - zest van 1 goed gewassen citroen - 2 kilo mosselen, schoongemaakt - flinke scheut anijslikeur (pastis) - 1 pot witte bonen (400 g), uitgelekt - ½ bosje kervel - ½ bosje platte peterselie - peper en zout - olijfolie - boerenbrood (volkoren/zuurdesem) Verhit wat olie in de pan en fruit hierin de knoflook, venkel en de bosui. Voeg de tijm en de zest van de citroen toe. Doe de mosselen erbij, blus af met de likeur en sluit de pan. Voeg wanneer de mosselen open gaan de bonen toe en schep voorzichtig door. Maak af met de kervel, peterselie en het groen van de venkel. Serveer met een lekkere plak geroosterd boerenbrood.
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved