De meestgestelde vragen over afscheid nemen

In de afgelopen weken hebben we het in Koffietijd gehad over afscheid nemen van een dierbare en alles wat daarbij komt kijken. Vandaag komt uitvaartverzorger Ilze Jansen nog één keer langs om de meestgestelde kijkersvragen te beantwoorden.

Afscheid nemen
Van het persoonlijk maken van je uitvaart tot uitvaartmuziek en speciale wandelingen om uitvaarten bespreekbaar te maken; allerlei onderwerpen rondom afscheid nemen kwamen de laatste weken langs. Ook kregen jullie als kijkers de kans om vragen te stellen over uitvaarten. Want wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering? En kun je nog wel een mooie uitvaart krijgen als je je lichaam ter beschikking stelt aan de wetenschap?

Vragenuurtje
Vandaag beantwoordt uitvaartverzorger Ilze Jansen van Monuta de meestgestelde vragen van de afgelopen weken. Heb jij niets ingestuurd, maar nog wel een prangende vraag voor Ilze? Houd onze homepage dan goed in de gaten, want tijdens de uitzending beantwoordt Ilze nog één keer vragen via de chat!