Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Niet één taart, maar een tafel vol!
Wie een beetje bekend is in de wereld vol zoetigheid, heeft vast wel eens gehoord van dessert tables!
Wie een beetje bekend is in de wereld vol zoetigheid, heeft vast wel eens gehoord van dessert tables. Een trend die een paar jaar geleden al heel hip was in Amerika en de laatste tijd ook in Nederland steeds populairder wordt. Daarom niet één bruidstaart, maar een tafel vol. Caspar maakt deze tafel niet alleen, dit doet hij samen met culinair redacteur Jasmijn en cake artist Gaby. Caspar heeft zijn zinnen gezet op zijn lievelingstaart: de Croquembouche (soesjestaart) en de dames maken hele andere lekkernijen. Van overheerlijke gembercake tot een klassieke bruidstaart. Jasmijn is gek op zoetigheid, heeft haar eigen bakbedrijfje: Jasmijn's Eigen Deeg en werkt vol liefde voor Koffietijd. Appeltaart is één van haar favorieten! Gaby is net als Jasmijn altijd druk met bakken. Ze is cake artist en inmiddels eigenaresse van Majesteit Taart en ze is een ster in het maken van bruidstaarten. Benieuwd naar alle recepten, kijk dan op onze speciale taartenpagina Maak je eigen taartbloemen:
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.