Wist je dat Tatum Dagelet…

Tatum Dagelet kwam op 25 februari 1975 ter wereld in Amsterdam. Ze volgde de havo en ging in 1994 naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daar ontwikkelde ze haar talent voor acteren en in 1988 maakte ze haar filmdebuut in Amsterdamned. Inmiddels heeft ze een hele lijst rollen op haar naam staan en deed ze mee aan programma’s als De gevaarlijkste wegen van de wereld. Momenteel kun je Tatum zien in het programma Maatjes Gezocht, waarin ze samen met Frans Duijts langsgaat bij mensen die wel een maatje kunnen gebruiken.

Wist je dat Tatum…

  • …de dochter is van acteur Hans Dagelet?
  • …voor BBN‘s De gevaarlijkste wegen van de wereld met een terreinwagen van Lake Turkana naar de Keniaanse hoofdstad Nairobi reed?
  • …van 2000 tot 2004 getrouwd was met Ruud de Wild?
  • …de halfzus is van Charlie Chan Dagelet, de nieuwe verslaggever van het Sinterklaasjournaal?
  • …het driedelige tv-programma Mag ik je tieten zien? presenteert? Dit gaat over sexting, shaming (online vernederingen) en sextortion (online seksuele afpersing).
  • …met het programma Maatjes Gezocht heel bijzonder werk verricht? Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, dat al jaren campagne voert om mensen te enthousiasmeren maatje te worden. In Maatje Gezocht wil het Oranje Fonds laten zien dat je je op verschillende manieren kunt inzetten als maatje en dat dat niet alleen leuk is voor de ander, maar ook voor de vrijwilliger.

Vanmiddag in 5 Uur Live vertelt Tatum meer over de elfjarige Jason. Jason is een vrolijke jongen, maar is toch lang niet altijd blij. Hij wordt namelijk gepest om zijn gewicht. Nu zoekt hij een maatje om één of twee keer per week mee te sporten. Sporten met vriendjes is namelijk lastig voor hem, omdat hij hun niveau niet kan bijhouden. Wil jij Jason’s maatje worden? Ga dan naar de site van Maatjes Gezocht!