Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Ontbijtmuffins met frambozen en zacht fudge
Geen stress met deze muffins, die maak je echt zo voor je mamma. Ze zijn het lekkerste als ze nog warm zijn. De stukjes zachte gesmolten fudge en frisse framboos zijn heerlijk door het beslag.

Cupcakeblik    25 minuten bakken hetelucht 200 C 8 stuks     
Ingredienten (8 stuks)
8 blokjes soft fudge / classic caramel
175 gram bloem
85 gram suiker
1 theelepel bakpoeder
Snuf zout
100 gram frambozen uit de vriezer
50 ml zonnebloemolie
1 ei
100 ml volle yoghurt  
Voor bovenop:
2 blokjes soft fudge / classic caramel, in kleine blokjes gesneden

Bereiding     
Verwarm de oven voor(200C) en bekleed het cupcakeblik met vierkante stukjes bakpapier van 15 x 15 cm, zodat je straks makkelijk de muffins eruit kunt pakken. Druk de stukjes bakpapier er met een behulp van een glas in.  

Meng alle droge ingrediënten in een kom, dus de bloem, suiker, bakpoeder en zout. Meng dit kort door elkaar.  

Snijd elk blokje fudge in 3 stukjes, bewaar 8 stukjes voor bovenop. Doe dit bij de frambozen in een kommetje en doe 1 eetlepel van de droge ingrediënten hierbij en hussel dit om.  

Meng in een andere kom alle vochtige ingrediënten. Giet dit in de kom met het bloem-suiker mengsel en mix dit tot een glad beslag. Dit gaat het makkelijkste met een mixer. Spatel vervolgens de stukjes fudge en frambozen door het beslag.    

Verdeel met 2 eetlepels het beslag over de acht stukken bakpapier in het cupcakeblik. Bak de muffins in ongeveer 25 minuten gaar, knapperig en lichtbruin. Laat ze tenminste 5 minuten in het blik afkoelen en versier ze met kleine blokjes fudge.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.