Original chocolate; onweerstaanbaar lekker!

Zaterdag 24 oktober vindt het Origin Chocolate Event plaats. Op dit event komen s ’werelds beste chocolatiers en deskundigen hun verhalen en passie voor chocolade en hun inzet voor duurzaam ondernemen delen.

Het event
Alle aanwezige chocolatiers hebben International Chocolate onderscheidingen ontvangen voor hun werk en producten. Er vinden deze dag speciale presentaties, bijeenkomsten en proeverijen van top chocolatiers en patissiers plaats. Het is dan ook de ideale dag voor échte chocoladeliefhebbers.

Duurzaam ondernemen
Cacaoboeren worden steeds slechter behandeld, en als het zo doorgaat wordt er in 2020 zelfs schaarste aan cacao verwacht. Als wij ons koopgedrag veranderen en meer geven om kwaliteit in plaats van kwantiteit hoeft deze schaarste er nooit te komen. Origin Chocolate wil dan ook via dit event aandacht vragen voor de fijne smaak en de duurzame cacaoproductie. Het Origin Chocolate Event vindt plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam op zaterdag 24 oktober en duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur.