Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Pasta carbonara
Een authentiek recept van vrienden uit Italiƫ

Ingrediënten
6 verse eieren
250 gram pancetta
300 gram parmezaanse kaas
500 gram spaghetti
Flink wat peper
Boter
Olijfolie

Bereiding
Snij de pancetta in reepjes en bak in een pan met wat olijfolie. Splits de dooiers van het eiwit en doe de dooiers in een grote schaal. Klop de dooiers, maar zorg dat er geen lucht bijkomt! Nu kun je de gebakken reepjes pancetta en de geraspte parmezaanse kaas toevoegen, klop nog een keer goed door. Giet er een scheutje pastawater bij en voeg de pasta toe. Roer goed door en maak af met flink wat peper. 

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.