Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Pikante rozemarijn-paprikasaucijzen
Hét recept voor groot gezelschap van Janneke Philippi!

Janneke PhilippiJanneke Philippi maakt Pikante rozemarijn-paprikasaucijzen uit haar kookboek Heerlijk simpel! Ingrediënten: 8 saucijzen naar keuze 50 ml tomatenketchup 25 ml gembersiroop 1 tl gerookte paprikapoeder 1 flinke teen knoflook 8 takjes rozemarijn Bereiding:

  • Verwarm de oven voor tot 200 graden.
  • Leg de saucijzen op de bakplaat en schuif ze vast 10 minuten in de voorverwarmde oven terwijl je de marinade maakt.
  • Meng voor de marinade de ketchup met de gembersiroop en het paprikapoeder.
  • Pers de knoflook erboven.
  • Hak de naaldjes van 1 takje rozemarijn fijn en meng ook door de marinade.
  • Neem de plaat met saucijzen uit de oven.
  • Verlaag de oventemperatuur naar 180 graden.
  • Schenk de marinade over de worsten en schep goed om zodat het vlees er helemaal mee bedekt is.
  • Leg de resterende takjes rozemarijn tussen de worsten.
  • Schuif de saucijzen terug in de oven en bak ze in 20 minuten verder gaar.

TIP:

  • Lekker bij aardappelpuree of stamppot.
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.