Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Nougaccino
Een koffievariant op basis van nougat.

Het recept is op basis van vier personen. 

Ingrediënten:
4 kopje espresso
300 ml opgeklopte melk
300 ml slagroom
80 g mascarpone
2 el poedersuiker
Rasp van 1 sinaasappel
8 stukken nougat, fijn gehakt  

Bereiding:
Maak 100 ml room warm, voeg hier 4 stukjes fijn gehakte nougat aan toe en laat smelten in de room.

Klop de overgebleven slagroom stevig samen met de mascarpone en de rasp van een sinaasappel. Zet even koud weg.  

Verdeel een bodempje van de nougat-room in een glas. Giet hier de espresso bij en de opgeklopte melk. Schep hier een dot mascarpone-slagroom op en maak af met de fijngehakte nougat.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved