Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Cacaokoffie met pinda
Heerlijk kopje koffie wanneer de temperaturen laag zijn.

Het recept is op basis van vier personen. 

Ingrediënten:
400 ml volle melk
4 el cacaopoeder
2 tl suiker
4 flinke handen gepelde pinda’s 
8 tl arachide of zonnebloemolie
1 snufje zout
400 ml versgezette koffie
200 slagroom
2 el poedersuiker
1 stukje nougat pinda & melk  

Bereiding:
Verwarm de melk in een pannetje. Voeg hier de cacaopoeder aan toe, de suiker en een snufje zout. Meng alles door elkaar en klop schuimig met een kleine garde.

Maal ondertussen de pinda’s fijn met de olie tot een pindakaas. Niet smeuïg genoeg? Voeg een extra lepel arachideolie toe. Doe dit bij de chocolademelk.

Blijf goed kloppen met een garde, zodat de pindakaas niet naar de bodem zakt. Klop de slagroom op met de poedersuiker.

Schenk de warme pinda-cacaomelk in een glas en giet hier de koffie bij.

Maak af met een lepel slagroom en de rasp van een stukje nougat pinda & melkchocolade.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.