Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Spicy Mexicaanse taco bowl
Een creatieve manier om je taco's te serveren met herbamare.

Ingrediënten
500 gram Gehakt
150 gram Maïs
150 gram Rode kidneybonen
2 stuks Avocado
250 gram Cherrytomaten
4 stuks Wraps
250 gram Basmati rijst
4 scheppen Zure room
Gehakte koriander
1 theelepel Herbamare Spicy
1 theelepel Komijn (gemalen)
1 theelepel Paprikapoeder
0.5 theelepel Cayennepeper
0.5 bosje Verse koriander + olijfolie

Bereiding
Meng voor de kruidenmix de Herbamare Spicy, komijn, paprikapoeder, cayennepeper en eventueel de koriander.
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak in een droge koekenpan om en om de wraps en leg deze vervolgens in een kom, druk iets aan en leg een kleinere kom erin, zodat de wrap naar de kom vormt. Laat de wrap goed afkoelen zodat hij zijn vorm behoudt, keer de kom eventueel om tijdens het afkoelen.
Verhit een grote pan en rul het gehakt. Voeg de kruidenmix toe en verwarm nog een paar minuten.
Snijd de cherrytomaten in 4 partjes. Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in blokjes.
Vul de taco bowl met alle ingrediënten, elk met hun eigen gedeelte. Roer een snufje herbamare spicy en eventueel de verse koriander door de zure room, garneer het gerecht met een schep van deze zure room dip.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.