Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Tartaar van wortel met geroosterde komkommer van Klaas
met pinda en een dressing van sushi azijn en ketjap.

Ingrediënten
2 komkommers
10 wortels
10 stengels koriander
1 citroen
Sesamolie
Sushi azijn
Ketjap
100 gram pinda’s
Daikon cress  

Bereiding
Snijd de wortels heel klein, Blancheer de winterpeen kort en koel terug in ijswater. Breng op smaak met koriander, olijfolie, citroen sap en zout en peper. Snijd 30 komkommerschijven van ongeveer 2 centimeter dik, en rooster deze kort in een grillpan. Rooster de pinda’s goud bruin in een koekenpan.
Meng in een bakje 1 dl sushi azijn, 0,5 dl ketjap en 0,5 dl sesamolie en breng op smaak met zout en peper.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.