Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Teske - Oesters & Champagne
Teske zingt haar nieuwe single!
Meezingen? Wij helpen je een handje! Als ik elke keer dat je loog tegen mij een euro kreeg Of dat je d'r vandoor ging en ik weer alleen achterbleef En altijd als ik jou wil geloven maar eigenlijk beter weet En als ik een cent kreeg als ik je help maar jij niet hetzelfde deed Was ik nu rijker dan Willem-Alexander Zou ik ontbijten met oesters en champagne Was m'n huis groter dan dat van Kim en Kanye Als ik m'n Audi zat was, kocht ik weer een ander Was ik nu rijk, ah-ah-ah-ah-ah-ah Was ik nu rijk, ah-ah-ah-ah-ah-ah Als ik altijd als je me niet terugbelt een euro kreeg Als je weer jaloers was maar zelf naar ieder meisje keek Als iedereen roept "Nu is het genoeg" maar ik je toch vergeef Als ik een cent kreeg als ik je mis maar jij niet hetzelfde deed Was ik nu rijker dan Willem-Alexander Zou ik ontbijten met oesters en champagne Was m'n huis groter dan dat van Kim en Kanye Als ik m'n Audi zat was, kocht ik weer een ander Was ik nu rijk, ah-ah-ah-ah-ah-ah Was ik nu rijk, ah-ah-ah-ah-ah-ah Dan wist ik 't wel, zou zwemmen in geld En alles doen wat ik nooit mocht van jou Was nooit meer gestrest, m'n zak vol met cash Als ik tranen kon ruilen voor goud Ooh, oh Was ik nu rijker dan Willem-Alexander Zou ik ontbijten met oesters en champagne Was m'n huis groter dan dat van Kim en Kanye Als ik m'n Audi zat was, kocht ik weer een ander Was ik nu rijker dan Willem-Alexander Zou ik ontbijten met oesters en champagne Was m'n huis groter dan dat van Kim en Kanye Als ik m'n Audi zat was, kocht ik weer een ander Was ik nu rijk, ah-ah-ah-ah-ah-ah Was ik nu rijk, ah-ah-ah-ah-ah-ah
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved