Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Thai beefsalade
Een echt "mannengerecht"!

Voor 4 personen  

Ingrediënten
3 limoenen
4 kogelbiefstukken
1 el sesamolie
4 el vissaus
1 el sojasaus
1 pakje peultjes
1 pakje sugarsnaps
1 el bruine suiker
1 rode ui
1 rode peper
1 komkommer
Bosje verse koriander
Bosje munt
Bakje pinda’s
Bakje taugé
Zonnebloemolie
Peper en zout  

Bereidingswijze
Breng de biefstukken op smaak met zout en peper en bak deze op hoog vuur! Bak ze aan beide kanten 2 minuten en laat ze daarna rusten onder folie en zet weg tot gebruik.
Zet een pan met ruim water en zout op het vuur en breng deze aan de kook. Zet ook een bak met koud water klaar.
Snijd ondertussen de ui in ringetjes, de komkommer in plakjes en snipper het pepertje.
Als het water kookt, blancheer je de peultjes en sugarsnaps in 4 minuten. Daarna haal je ze eruit en leg je ze in de bak met koud water, op deze manier behouden ze hun mooie groene kleur en een bite.
Dan ga je de dressing maken, meng hiervoor het sap van 2 limoenen met de vissaus, de sojasaus, de sesamolie en de suiker.
Bereid dan de noodles zoals op de verpakking vermeld staat.
Meng dan de gesneden groente, de taugé en de noodles samen met de dressing en leg het in een mooi diep bord of een grote kom. Maak de salade af met verse koriander, munt en gehakte pinda’s.
Snijd als laatste de biefstuk in plakjes en leg deze er bovenop.
Eet smakelijk!

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.