DESPECIALIST_headerkopie
Dé oplossing voor gespannen huisdieren!

Met deze druppels blijft je huisdier rustig!

RESCUEPets-Druppels-225x300kopie

Honden kunnen soms gespannen zijn, bijvoorbeeld bij onweer of tijdens oud en nieuw. Hoe ga je het beste om met niet prettige situaties voor je dier? Onze specialist Piet heeft de oplossing!

Wanneer je oog hebt voor de signalen die je hond afgeeft, kun je het dier proberen te kalmeren. Straf bijvoorbeeld het grommen niet af, want hiermee geeft hij een waarschuwend signaal. Wanneer hij wordt gestraft, zal hij de volgende keer niet meer waarschuwen, maar meteen agressief reageren. Geef je hond een veilige basis.

Tijdens dit soort situaties kun je je huisdier het natuurlijke middel Rescue Pets druppels geven. Het ontspant en stelt gerust. Wanneer je huisdier gespannen is voor iets voorspelbaars, zoals vuurwerk tijdens oud en nieuw, is het belangrijk ruim van tevoren te beginnen met het geven van druppels.

 

 

 

Verhoog je weerstand!

De ‘r’ zit weer in de maand.

De ‘r’ zit weer in de maand, dus tijd om goed op je weerstand te letten! Maar hoe zorg je ervoor dat je weerstand op peil blijft? 

Stress, slaapgebrek en slechte voeding hebben een negatief effect op je weerstand. Goed slapen, hygiënisch leven en veel seizoensgroenten eten is dus belangrijk! Maak bijvoorbeeld je toetsenbord en deurknoppen regelmatig schoon, want die zitten vol bacteriën! Probeer overdag lekker actief te zijn in de buitenlucht en zorg dat je zeven tot acht uur per nacht slaapt. Groenten van het seizoen geven je weerstand een boost en drink daarnaast ook voldoende water!

Daarnaast kun je Sambucol vlierbessenextract gebruiken voor extra ondersteuning van je weestand. Vlierbessen zitten vol goede vitamines, mineralen en antioxidanten!

Sambucol-Original-voorjeweerstand-220x300

 

Hoe ontstaan hoofdhuidproblemen?

Hoe zorg je ervoor dat je je hoofdhuid zo weinig mogelijk belast? Hetty heeft handige tips.

Eén op de vier mensen heeft te maken met een gevoelige huid en is daarom bezig met huidproducten. Weinig mensen staan er echter bij stil dat huid ook op je hoofd zit…

Heb jij ook wel eens last van een geïrriteerde hoofdhuid, zoals jeuk, roos of roodheid, maar weet je niet wat je er aan kunt doen? De oplossing is  soms dichterbij dan je denkt! Hoofdhuidproblemen ontstaan vaak door een verstoring van de talgproductie. Oorzaken van deze problemen kunnen stress, voeding of hormonen zijn, maar de belangrijkste oorzaak is het gebruik van parfums en andere irriterende ingrediënten! Deze irritaties kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door shampoos.

Zorg dat je je haar wast met een shampoo die vrij is van irriterende stoffen. Bijvoorbeeld de Zarqa Sensitive Shampoo. Deze shampoo bevat geen irriterende stoffen als parfums, parabenen of conserveringsmiddelen en kan daardoor gerust elke dag gebruikt worden.

Terug naar boven