oyf-liggend-simpel-silhouette-8192x2459-rgbkopie
Tommie in Miami – deel 3

Het is tijd om Gloria en Emilio Estefan te ontmoeten!

Tommie Christiaan zal de rol van Emilio vertolken in On Your Feet, een musical over het leven van Gloria en Emilio Estefan. Vandaag is het tijd voor Tommie, Jim en Vajèn om Gloria en Emilio Estefan te ontmoeten!

Tommie in Miami – deel 2

Tommie Christiaan zal de rol van Emilio vertolken in On Your Feet, een musical over […]

Tommie Christiaan zal de rol van Emilio vertolken in On Your Feet, een musical over het leven van Gloria en Emilio Estefan.

Vajèn van den Bosch is Gloria Estefan!

Alles over de carrière van Vajèn én de band met haar moeder!

Vandaag schuift Vajèn van den Bosch bij ons aan! Uit vele bekende musicalartiesten werd zij door Gloria, Emilio en Albert persoonlijk uitgekozen om de rol van Gloria Estefan te vertolken in On Your Feet!Vandaag komt ze daar alles over vertellen. Ook schuift haar moeder bij ons aan om te vertellen over hun bijzondere band. 

Op 22 april werd bekend gemaakt dat Vajèn de hoofdrol mag gaan spelen van Gloria Estefan in de musical On Your Feet. Hier ging een enorm intens auditietraject aan vooraf. Het leek wel alsof dit de rol is waar iedere Nederlandse musicalster van droomt… Afgelopen zaterdag werd ook de mannelijke hoofdrol, die van Emilio, bekend gemaakt. De tegenspeler van Vajèn wordt niemand minder dan Jim Bakkum!

We kunnen wel zeggen dat de carrière van Vajèn als een speer gaat: de 19-jarige musicalactrice begon in 2013 aan de Vooropleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. In het voorjaar van 2017 wint ze een Kids Choice Award voor “Favoriete ster- Nederland’. Vajèn trok landelijke bekendheid door haar deelname aan The Voice Kids. Marco was destijds haar coach.

 

Vajèn doet de conga!

Pernille interviewt Gloria Estefan!

Bekijk hier het interview!

De Amerikaanse musical On Your Feet – gebaseerd op de muziek en het leven van Gloria Estefan – komt naar Nederland. Pernille sprak de koningin van de latin pop in Amsterdam.

Dat Pernille kan dansen als een echte latina bewees ze later die avond…

Koffie met William Spaaij

Geef je op voor de audities van On Your Feet!

Niemand minder dan musicalster William Spaaij komt ons alles vertellen over zijn rollen in Hair en On Your Feet! Mis het niet, hij heeft namelijk een leuk nieuwtje!

William Spaaij vertolkt rollen in succesvolle musicals als Hair en On Your Feet. Ben jij gék op musicals en is het je droom een rolletje in On Your Feet te bemachtigen? Geef je dan nu op voor de audities! Voor meer informatie kijk je hier!

Wil je het hele interview terugkijken? Klik dan hier!  En neem een kijkje op onze theaterpagina!

“HAIR heeft, juist nu, een noodzaak”

Terug naar boven