Image 04-09-17 at 08
De eerste PowerSlim-update!

Drie Koffietijdvrouwen zijn bezig met een PowerSlim-dieet. Dit is de eerste update.

Drie Koffietijdvrouwen zijn bezig met een PowerSlim-dieet. Dit is de eerste update.

Door De Ogen Van Laura | 5 Uur Live

Laura zet een streep onder een periode vol heftige gebeurtenissen.

Vandaag kijken we door de ogen van Laura. Zij zet een streep onder een periode vol heftige gebeurtenissen. 

Door de ziekte endometriose ging Laura een lang en zwaar traject door en moest zij uiteindelijk haar eierstokken laten verwijderen. Ze kwam in de overgang met alle gevolgen van dien: opvliegers, stemmingswisselingen, maar ook… kilo’s die eraan vlogen!

“Toen was ik het zat. Ik wilde deze periode afsluiten en kwam in contact met PowerSlim. Twee geweldige coaches sleepten mij door de periode die volgde. Ze hielpen mij niet alleen met afvallen, maar gaven me ook handvatten voor een positieve mindset. Het was een strijd maar dankzij hen heb ik het gered.”

Benieuwd naar Laura’s verhaal? Kijk om 17:00 uur naar 5 Uur Live!

 

Afvallen met PowerSlim | Koffietijd

Afvallen: het gaat vooral om ánders eten in plaats van minder.

Ruim veertig procent van de Nederlanders is ontevreden over zijn of haar gewicht. Een groot deel hiervan probeert hier wat aan te doen door een dieet te volgen. Op dit moment zijn dat er ongeveer één op de acht.

Jojo-effect
Wat vaak voorkomt is dat mensen die willen afslanken, drastisch minder gaan eten. Gevolg is dat zij een hongergevoel krijgen, wat het minderen met eten extra pittig maakt. Het is natuurlijk ook erg moeilijk als iemand met superlekkere dingen komt aanzetten, terwijl jouw maag keihart knort! Het is dus belangrijk dat je wel blijft eten.

Het PowerSlim-programma.
PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. Er zijn ongeveer zes eetmomenten per dag met producten die op gangbare voedingsmiddelen lijken, waaronder crackers, brood en tussendoortjes. Dit zorgt er niet alleen voor dat het programma makkelijk vol te houden is, maar het zorgt er ook voor dat het bereikte gewicht beter vast te houden is. Door de strikte koolhydraatbeperking, verlies je alleen lichaamsvet. De eiwitten uit de producten zorgen ervoor dat spiermassa blijft behouden. De stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je dus dat jojo-effect.

Terug naar boven