Image 04-09-17 at 08
Hoe verloopt het afvallen bij de Koffietijdvrouwen!?

Vandaag het eindresultaat!

Het is een spannende dag voor onze Koffietijdvrouwen Leon, Brenda en Samantha. Zij hebben een vlog bijgehouden over hun afslanktraject en vandaag zien we het eindresultaat!

De afgelopen maand zijn ze de strijd aangegaan met de kilo’s en vandaag is het moment van de waarheid. Ze hadden alle drie hun eigen reden om mee te doen. Van: “de zwangerschap kilo’s vliegen er al anderhalf jaar af en aan” tot “Ik heb een richel” of “ik ben gewoon te zwaar”. Om eens goed af te rekenen met deze extra ballast zijn de dames een maand geleden begonnen met het PowerSlim-programma. Niet zozeer ‘minder eten’, maar vooral ‘anders eten’ onder persoonlijke begeleiding stond bij het afvallen centraal.

Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk om 10.00 uur naar Koffietijd!

 

 

Door De Ogen Van Cindy | 5 Uur Live

We kijken mee door de ogen Cindy, zij is enorm afgevallen.

Vandaag kijken we mee door de ogen van Cindy. Ze is enorm afgevallen en blikt terug op de periode die daaraan vooraf ging. Cindy is 44 jaar oud en heeft een heftige periode achter de rug.

Cindy kreeg in december 2012 een herseninfarct. Als dit gebeurt, sluit een bloedpropje een bloedvat in de hersenen af. Hierdoor ontstaan er uitvalsverschijnselen. Na revalidatie van een herseninfarct is ze ook nog eens de strijd aangegaan met haar extra kilo’s.

“Doe het voor jezelf, niet voor een ander. Het kan echt. Ook al heb je medische of lichamelijke beperkingen, het is echt mogelijk om af te vallen.”

Klik hier voor meer informatie over PowerSlim.

 

 

De eerste PowerSlim-update!

Drie Koffietijdvrouwen zijn bezig met een PowerSlim-dieet. Dit is de eerste update.

Drie Koffietijdvrouwen zijn bezig met een PowerSlim-dieet. Dit is de eerste update.

Door De Ogen Van Laura | 5 Uur Live

Laura zet een streep onder een periode vol heftige gebeurtenissen.

Vandaag kijken we door de ogen van Laura. Zij zet een streep onder een periode vol heftige gebeurtenissen. 

Door de ziekte endometriose ging Laura een lang en zwaar traject door en moest zij uiteindelijk haar eierstokken laten verwijderen. Ze kwam in de overgang met alle gevolgen van dien: opvliegers, stemmingswisselingen, maar ook… kilo’s die eraan vlogen!

“Toen was ik het zat. Ik wilde deze periode afsluiten en kwam in contact met PowerSlim. Twee geweldige coaches sleepten mij door de periode die volgde. Ze hielpen mij niet alleen met afvallen, maar gaven me ook handvatten voor een positieve mindset. Het was een strijd maar dankzij hen heb ik het gered.”

Benieuwd naar Laura’s verhaal? Kijk om 17:00 uur naar 5 Uur Live!

 

Afvallen met PowerSlim | Koffietijd

Afvallen: het gaat vooral om ánders eten in plaats van minder.

Ruim veertig procent van de Nederlanders is ontevreden over zijn of haar gewicht. Een groot deel hiervan probeert hier wat aan te doen door een dieet te volgen. Op dit moment zijn dat er ongeveer één op de acht.

Jojo-effect
Wat vaak voorkomt is dat mensen die willen afslanken, drastisch minder gaan eten. Gevolg is dat zij een hongergevoel krijgen, wat het minderen met eten extra pittig maakt. Het is natuurlijk ook erg moeilijk als iemand met superlekkere dingen komt aanzetten, terwijl jouw maag keihart knort! Het is dus belangrijk dat je wel blijft eten.

Het PowerSlim-programma.
PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. Er zijn ongeveer zes eetmomenten per dag met producten die op gangbare voedingsmiddelen lijken, waaronder crackers, brood en tussendoortjes. Dit zorgt er niet alleen voor dat het programma makkelijk vol te houden is, maar het zorgt er ook voor dat het bereikte gewicht beter vast te houden is. Door de strikte koolhydraatbeperking, verlies je alleen lichaamsvet. De eiwitten uit de producten zorgen ervoor dat spiermassa blijft behouden. De stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je dus dat jojo-effect.

Terug naar boven